Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.04.27

Fogászati weboldal

A budapesti fogászatnak is kell honlap

Fogorvos honlap BudapestA fogorvosi munka elképzelhetetlen a megfelelő weboldal nélkül. Manapság trenddé vált a vonzó és modern weboldaltervezés, függetlenül az üzleti profiltól. Már nem csak azt akarjuk megjeleníteni, hogy mit tudunk nyújtani és mennyiért, hanem legalább olyan fontos az is, hogy az oldalunk látványos, és figyelemfelkeltő weboldal legyen, kitűnjön a sok egymáshoz hasonlító felület közül.

Fogászati marketing

A fogászat és fogorvosi munka szintjén ez fokozottan érvényes, hiszen Budapesten nagyon sok a rendelő, ezért mindenképpen közelebb kell hozni a páciensekhez, vonzóvá kell tenni weboldalunkat, mellyel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy maximalizálhassuk a budapesti fogorvosi rendelő kihasználtságát, megteremtsük a kiegyensúlyozott működését.

Miután a fogaink egészsége rendkívül fontos azonban sérülékeny, ezért rendkívül fontos, hogy jó fogorvost találjunk. Hogyan lehet tehát, a páciensek szolgálatában, és mindenki számára érthető formában egy jól kezelhető, átlátható honlap?

A jó fogászati honlap kritériumai:

  • A dizájnos és funkcionális fogászati oldal, biztosan eljut a célközönséghez
  • A hasznos, és érdekes tartalom elsődleges fontosságú. Az egyedi, eredeti és releváns szöveg jelentősen növeli annak esélyét, hogy ránk találjanak az interneten. A weboldalakat böngészők 70% -a használja az itt talált információkban.
  • A fogászati oldal könnyen kezelhetősége, átláthatósága elősegíti a páciensek döntését, bevonzását.
  • A fogorvos iránti bizalmat már a weboldal megalkotásánál alapozni kell, így rendelőről, könnyebben elnyerhetjük bizalmát, és sokkal szívesebben jön igénybe venni a szolgáltatást
  • Az első benyomás legyen mindig kellemes

A webhelynek ajánlott tartalmaznia az alábbi extrákat, ha kedvezni akarunk pácienseinknek:

  • javasolt az időpontfoglalás alkalmazása a naptári napok megjelenítésével
  • jelentkezési formanyomtatvány, amelyben az ügyfél választja meg az érkezési időt és be tudja írni az esetével kapcsolatos alapvető információkat
  • egy jelentkezz be gomb segítségével közvetlenül fel tudja hívni a rendelőt, anélkül, hogy tárcsáznia kellene a számát.
  • Mivel egyre több mobil eszközt használunk, webhelyünknek kompatibilisnek kell lennie a telefonra telepíthető applikációkkal. A beteg néhány kattintással egyeztetni tud fogorvosával, így tetemes időt takarít meg.


Napjainkban a weboldalak és a honlapok alapvető jelentőséggel bírnak az internetes marketing kialakításában. A fogorvosi munka elképzelhetetlen a megfelelő weboldal nélkül. Szükség van az online tartalom tökéletesítésére és a budapesti fogászat minden szolgáltatását reklámozni és ismertetni kell a jól kialakított és helyesen megszerkesztett weboldalon is. Az online elérhető tartalmak minősége egyértelműen hozzájárul az általános sikerhez, ezért érdemes, energiát, időt, pénzt fektetni egy jól működő honlap megalkotásába. A fogászati weboldal a budapesti fogorvos egyik legjobb eszköze arra, hogy elérje a pácienseket a 13. kerületben is.